Referenties

Hallo Hanneke,

Door middel van coaching gesprekken en de regressies kon ik beter naar mijn eigen stukken kijken en er daadwerkelijk mee aan de slag.
De regressies hebben gemaakt dat ik beter bij mijn gevoel kon komen, daardoor kon ik mijn negatieve emoties los laten en om keren naar positieve emoties en gedachten.
Door de meditatie die er vooraf plaats vonden kon ik direct naar de plek…. lees blokkade gaan.
De positieve gevoelens waren na afloop iedere keer overheersend, en als ik het nodig had/heb kan ik er ook weer naar terug…
Door de gesprekken kon ik gevoel en verstand op een lijn krijgen en beter relativeren.
Door de oefeningen tijdens de gesprekken kon ik uit mijn paniek komen en er positief naar kijken.
Ik kon de onrust in mijn hoofd, waardoor ik in paniek raakte, los laten en het weer overzien.
Handvatten, dagstructuur en energie verdeling maakte dat ik de dag beter en positiever door kon komen vanuit mijn basis.
De combinatie van deze onderdelen en de massages met etherische olie brachten mij nog dichter bij mijzelf en zo kon ik de energie beter vast houden.

Groetjes E

Hoi Hanneke,

Ik heb een regressie-sessie gedaan. Ik ben zwanger, en wilde graag contact maken met de ziel van mijn ongeboren dochter.
Je hebt me op een vertrouwde manier contact laten maken, en me goed begeleid tijdens dit proces,zonder toepassing van hypnose. Ik was zelf de creator van mijn film.
De ongedwongen sfeer gaf mij een veilig gevoel, en ik ben je dan ook dankbaar voor deze liefdevolle en indrukwekkende ervaring.
Ik zal dit nooit vergeten!

Liefdevolle groet,
K

Lieve Hanneke,

De laatste tijd zat ik met vragen over mijn carrière en of het allemaal wel goed gaat komen en kon bij jou hiervoor terecht, wat ik goed vind is dat ik een fijn en eerlijk antwoord krijg, niet hoe mijn toekomst uit zal zien maar hoe het er mag uit zien, want uiteindelijk ben ik de gene die het mag doen en niet iemand anders.

Gewoon op een puur nuchtere en vooral niet zweverig mij helpen om mezelf beter te begrijpen.

Door middel van tarotkaarten gaf je me de inzichten waar ik mee aan de slag kan en waar ik ook echt wel wat aan heb.

En bedank voor je geduld ondanks dat ik het niet soms altijd snap dat je toch de tijd neemt om mij er goed te begeleiden en te antwoorden op mijn vragen.

Xxx M

Hoi Hanneke,

Soms kom je van die mensen tegen die doen wat ze zeggen en je dat bieden wat je nodig hebt. Tijdens mooie gesprekken ben ik samen met Hanneke aan de slag gegaan, wat een mooie reis is geworden. Iedereen kent misschien ook wel het gevoel, dat je niets voorstelt, alles zwart kan zien en jezelf gewoonweg niet meer kan oppeppen. Na vele gesprekken met psychologen en psychiaters heeft Hanneke in minder dan 2 weken (waar ik bij andere jaren aan gewerkt heb en nooit daar kwam waar ik wilde zijn) mij zoveel laten inzien, dat er weer licht begon te schijnen. Het moet me dan ook echt van het hart dat Hanneke iemand is die luistert en absoluut de waarheid niet uit de weggaat en je op een fijne en zeer prettige manier de dingen laat inzien.

Naast de fijne en ontspannende massages die ze me heeft gegeven, heeft ze ook meerdere malen voor mij de tarotkaart gelegd om te kijken waar ik inzat en mij daardoor een goed inzicht heeft kunnen geven in de weg die ik aan het bewandelen was. Ik heb dan ook na dit, en vele mooie reisjes (regressietherapie) mijzelf weer helemaal terug gevonden. Als ik Hanneke in een woord zou moeten omschrijven (want eigenlijk niet mogelijk is want wat heeft deze vrouw veel te bieden) dan is het woord: geweldig!!!

Ben dan ook heel erg dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen en als je met dingen zit of je hebt vragen waar je niet uitkomt… Hanneke kan je hier echt bij helpen. Een geweldig mens die eerlijk naar de ander kijkt maar ook naar zichzelf en dus geen dingen doet waar ze niet achterstaat ( dus ook zo eerlijk is, als je het ergens anders moet zoeken) want zoals ze zelf zegt… ik ben geen dokter.

Lieve Hanneke, je hebt mijn leven weer op de rails gezet en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor!!