Stel je vraag…

Stel je vraag

Stel je vraag: In deze drukke tijd rijzen er bij veel mensen vragen over de zin van het leven in het algemeen, en met name: wat doe ik hier? We zijn op zoek naar antwoorden over onszelf, over anderen, de maatschappij en het doel van het leven op zich. Het is niet meer genoeg om je overal bij neer te leggen. “Het is nu eenmaal niet anders, we moeten dealen met wat er is” is een veel gehoorde verzuchting.

Maar wat dan? wat wil ik, wie ben ik en vooral: wie wil ik zijn? Niet alleen voor mijzelf, maar in mijn verhouding tot anderen. Het is soms een ingewikkelde, vermoeiende maar vooral confronterende reis, maar zijn we eenmaal op weg, dan is het zeker de moeite waard.

Stel je vraag! Eén keer per maand mogen jullie aan mij een vraag stellen, niet heel persoonlijke vragen, maar wel persoonlijk genoeg voor een algemeen antwoord. Op de meest gestelde vraag zal ik later een antwoord geven in mijn blog. 

Nu weet ik wel dat er meerde antwoorden mogelijk zijn, niets in het leven ligt helemaal vast. En misschien zal ik op zoek moeten naar het antwoord, want ik weet ook niet alles, maar ik zal een open en eerlijk antwoord geven. Een antwoord waarvan ik hoop, dat velen er iets aan hebben of mee kunnen.

De ene keer kunnen ze gerelateerd zijn aan vragen die ik ook in mijn praktijk te horen krijg, de andere keer uit persoonlijke ervaring. Ik hoop vooral dat je met het antwoord verder kunt of dat je inzicht krijgt in jouw ervaringen.

Dáár gaat het om. Daar doe ik het voor!

Met een liefdevolle groet,

Hanneke

Start taking charge of your life

Facebook

6 thoughts on “Stel je vraag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.