Win een gratis consult!

Gratis consult!

Win een gratis consult! Omdat ik deze maand jarig ben, kan jij kans maken op een gratis consult bij mij! Dit kan zijn een stuk inzicht via de tarot en/of psychometrie, een ontspannende healing massage of een reiki behandeling. Een mooi cadeau voor jezelf, of misschien wil je dit winnen voor een vriend of vriendin…

Kijk voor inspiratie en ideeën even op mijn website, en laat daarna via onderstaand formulier weten wat jij graag zou willen winnen voor jezelf of voor iemand anders. Het gratis consult mag één uur duren, dus neem de tijd om een keuze te maken.

Binnenkort zal ik bekend maken wie er gewonnen heeft.

Heel veel succes!

Met een liefdevolle groet,
Hanneke

Start taking charge of your life

2 thoughts on “Win een gratis consult!

 1. Hallo
  Ik zou graag een consult willen winnen omdat dit voor mij best belangrijk is op 27 februari 2017 ben ik de liefde van me leven verloren een dier op 20 januari 2020 ben ik me oma verloren van me vader ’s kant en op 16 juni 2020 ben ik me lievelings oma verloren van me moeders kant en sinds me lievelings oma overleden is ben ik de laatste tijd heel erg onrustig waarom weet ik niet ik heb continu lichamelijke klachten ik hoop dat u me kunt helpen ik heb echt hulp nodig wat dit betreft van iemand met ervaring
  Groetjes Jackie

 2. Hoi Hanneke, ik ken je al een tijd via fb en waarschijnlijk heb je gezien dat er veel gebeurd is in 2 jaar tijd bij mij waaronder mijn beide ouders verloren.

  Ik loop vast als zelf medium pargnost waar ik al jaren niks mee doe en mijn intuïtie is of heel sterk of ik durf er niet meer op te vertrouwen of heel sterk. Het is zo verwarrend allemaal.

  Ik moet geresset worden of geen idee. Ik wilde kijken voor een persoonlijke reading en nu zag ik dat ik er 1 kon winnen dus bij deze probeer ik het.

  Mijn e mail doet het momenteel niet Outlook.. Dus misschien per Facebook of bericht per telefoon.
  0640396590

  Lieve groet Irma la fontaine – stam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.